Online blogworkshop: Zo schrijf jij een intro dat echt aanspreekt

Heb jij altijd al blogs willen schrijven waarmee je mensen echt raakt, ze je onthouden en je klanten aantrekt waar je blij van wordt? In deze blogworkshop leer je een supersimpele ‘tool’ om altijd inspiratie te vinden én een intro te schrijven dat je lezer onmiddellijk je verhaal in trekt.

Je leert mijn unieke en altijd toepasbare manier om een intro te schrijven dat mensen bijblijft, waardoor ze je blog willen blijven lezen en fan worden.

Ik vertel je over de meest gemaakte fout, waardoor je onmiddellijk lezers verliest. Die hoef jij dus nooit meer te maken.

Ik leer je hoe je altijd inspiratie kunt vinden, met een methode die zo simpel is, dat je bijna niet kunt geloven dat hij werkt.

Aan het einde vanBlogworkshop: Schrijf een blog dat klanten aantrekt dit webinar (het is een combinatie van een korte online workshop en een webinar) weet jij hoe jij een intro schrijft waarmee je klanten aanspreekt en heb je alvast geoefend. Ik laat je namelijk ook even een begin maken. Geen saaie theorie, of ‘een lange zit’, maar tips die je onmiddellijk toe kunt passen.

 

Na deze blogworkshop heb je altijd één methode paraat om inspiratie te vinden en aansprekend te schrijven. Je weet hoe je je klanten aan kunt spreken en waarom jij júist uniek mag zijn in je blog.

  • Een intro dat aanspreekt én magnetisch aantrekkelijk is

  • Een intro dat mensen raakt, zodat ze je niet meer vergeten (blijf ‘top of mind’)

  • Een intro voor een blog dat nieuwe potentiële klanten aantrekt die écht bij jou passen

  • Eindelijk voelen dat het ook in jou zit, dat ook jij inspiratie kunt vinden, dat ook jij kunt schrijven

15 juni om 10:00 geef ik deze workshop GRATIS online.

Als je deel wilt nemen, klik dan op de link.

Je bent dan automatisch ook aangemeld voor mijn inspirerende mails.