Blogworkshop: Schrijf een blog dat klanten aantrekt

In een paar uur een blog schrijven waarmee je mensen echt raakt, ze je onthouden en je klanten aantrekt? In deze blogworkshop leer je een supersimpele ‘tool’ om altijd inspiratie te vinden én zo te schrijven dat je lezers blijven lezen en fan van je worden.

Je leert mijn unieke en altijd toepasbare stappenplan om blogberichten te schrijven die mensen bijblijven, waardoor ze van je gaan houden en ze met je willen werken.

Ik vertel je over de meest gemaakte fout, waardoor je onmiddellijk lezers verliest, zodat jij deze niet hoeft te maken.

Ik leer je hoe je altijd inspiratie kunt vinden, met een methode die zo simpel is, dat je bijna niet kunt geloven dat hij werkt.

Aan het einde van de ochtend heb jij je eerste blog waarmee je klanten aantrekt af. We voegen gelijk de daad bij het woord en gaan aan de slag. Geen saaie theorie, of ‘een lange zit’, maar gewoon een doelgericht stappenplan, met tips die je onmiddellijk toe kunt passen.

Na deze ochtend heb je altijd één methode paraat om inspiratie te vinden en aansprekend te schrijven. Je weet hoe je je klanten aan kunt spreken en waarom jij júist uniek mag zijn in je blog.

  • Een blog dat aanspreekt én magnetisch aantrekkelijk is

  • Een blog dat mensen raakt, zodat ze je niet meer vergeten (blijf ‘top of mind’)

  • Een blog dat nieuwe potentiële klanten aantrekt die écht bij jou passen

  • Een blog waarin je je niet meer hoeft te verstoppen, maskers af en gáán

  • Eindelijk voelen dat het ook in jou zit, dat ook jij inspiratie kunt vinden, dat ook jij kunt schrijven

Door de huidige situatie, plan ik even geen nieuwe workshops in.

Woensdag 1 april geef ik deze workshop online, om 14:00.

Als je deel wilt nemen, stuur me dan een mail via de knop, dan stuur ik je de link.

Ken jij zelf vijf of meer onderneemsters die graag een (tijdelijk alleen online) blogworkshop van mij zouden willen bijwonen, dan kun je ook informeren naar de mogelijkheden om een workshop op verzoek te plannen.