ZIN IN ZICHTBAAR

Word online zichtbaar en trek klanten aan die bij je passen

Full screenExit full screen
Slider

Kun jij het je nog permitteren om je klein te houden?


Jij hebt wat te bieden aan de wereld. Diep in je hart weet je dit en voel je dit.
Jij wilt je grote WAAROM delen met de wereld.
Je wilt voluit gaan staan voor wie je bent en wat je kunt.
Je wilt je echt gaan laten zien en nu eindelijk klanten aantrekken.

Je voelt dat het jouw tijd is.

Maar:

 • Je blijft jezelf kleiner houden dan je bent
 • Je denkt nog veel te vaak: Wie ben ik om.... Of: Wie zit er nu op mij te wachten?
 • Je bent bang voor de mening van anderen
 • Je hebt nog te veel stemmetjes in je hoofd die je tegenhouden
 • Als je wilt gaan schrijven, blokkeer je, kun je de focus niet houden, of durf je halverwege niet meer

Je wilt verder, je wilt je laten zien, op social media en in je blog, maar je doet het niet!

Vanuit jouw coconnetje ga je het verschil niet maken

Wat jij te delen hebt, kan de wereld verder helpen. Jij mag gezien en gehoord worden. Jij mag laten zien wie jij precies bent en jouw nieuwe tribe aan gaan trekken door jezelf te zijn.

Hoe zou het voor je zijn als je transformeert wat je nog tegenhoudt? Als je schrijvend zichtbaar wordt en eindelijk klanten aan gaat trekken die echt bij je passen?

Dit wil jij toch ook?


Jezelf online nu echt laten zien, zoals je bent. Geen maskers, niets fake, gewoon jij.

Afrekenen met de beperkende stemmen in je hoofd die je vertellen dat je niet goed genoeg bent.

Daarmee klanten aantrekken die bij jou passen en die jij het allerbeste kunt helpen.

Gaan staan voor wat jij kunt, zonder te hoeven schreeuwen of pushen.


Altijd in het achterhoofd van je ideale klant blijven, omdat jij ze keer op keer weet te raken.

Consistent zichtbaar zijn, waardoor mensen van je gaan houden (know-like-trust).

Hoe zou het voor je zijn als je transformeert wat je nog tegenhoudt? Als je schrijvend zichtbaar wordt en eindelijk klanten aan gaat trekken die echt bij je passen?

Wat krijg je?


Twee maanden lang persoonlijke schrijfcoaching op maat

Of de focus bij jou nu ligt op bloggen of op je zichtbaar maken via social media, ik leer je hoe jij je recht het hart van je ideale klant in schrijft.

Ik leer je hoe je inspiratie vindt, maar ook de praktische zaken als: hoe je een blog opbouwt, welke titels bij jou passen, wanneer en hoe je tussenkopjes gebruikt. En natuurlijk help ik je er foutjes uit te halen waar nodig.

En ik ben niet een standaard schrijfcoach. Ik houd ruimte voor jouw ontwikkeling (wat dat ook naar boven brengt) en ik zie jouw potentieel, ook als jij het zelf (nog) niet ziet.

8 weken begeleiding via Zoom en mail

Ik ga zorgen dat jij je niet opnieuw gaat verstoppen, daarom wil ik je wekelijks spreken (en ja, je mag wel even op vakantie, of je afmelden als je ziek bent). Ik houd je 'bij de les'. 

We bespreken de feedback tijdens onze wekelijkse Zoom sessies, zo kan ik nog beter uitleggen wat ik bedoel. Je levert je teksten in via de mail en ik check je ze wekelijks voor onze call.

Online Zichtbaarheid

Kom tot volle bloei!

Doordat je wekelijks met mij werkt, kun je je steeds meer laten zien.

En dat is ineens niet zo spannend meer, want we hebben er dan samen al iets heel moois van gemaakt, dat precies bij jou past.

Jij schrijft, ik coach.

Jij post, ik ben je cheerleader langs de lijn.

Jouw investering in jouw groei: €1155,- (ex. btw)


Wanneer is dit traject voor jou?


Dit traject is voor jou als:

 • Jij je nu écht wilt gaan laten zien online, geen excuses meer!
 • Je klanten wilt aantrekken waar je blij van wordt
 • Je het je niet meer kunt permitteren om je nog klein te houden.
 • Je diep van binnen weet dat alles wat je nodig hebt als in jou zit en je dit naar boven wilt halen.
 • Je een diepe drive voelt om je te gaan laten zien (zelfs als je het nog spannend vindt).
 • Je zó klaar bent met onzichtbaar zijn.
 • Je eindelijk over je drempels wilt stappen. Omdat je je weer wilt verbinden met jouw kracht en wilt gaan belichamen wat jij allemaal kunt betekenen voor de wereld.

wat zeggen anderen over Dit traject?


Nadia neemt de tijd voor je om alle onzekerheden weg te nemen en je het vertrouwen te geven dat je zelf goede teksten kunt schrijven.

"Voordat ik met Nadia in contact kwam, had ik ongeveer twee jaar mijn eigen kinderpraktijk. Maar storm liep het nog niet echt, zacht uitgedrukt. Toen kwam ik op social media de post van Nadia tegen over haar traject ‘Zin in Zichtbaar’. Na het eerste kennismakingsgesprek voelde ik gelijk een klik.Samen zijn we aan de slag gegaan met mijn website: Hoe spreek ik mijn ideale klant aan? Hoe vertaal ik dat naar mijn website?Na mijn website kwam het maken van een e-book en mijn eerste blogs. Elke week bespraken we via Zoom mijn geschreven creaties om te kijken wat er goed ging en waar er nog verbeteringen nodig waren (en die waren nodig, zeker in het begin!). Nadia neemt de tijd voor je om alle onzekerheden weg te nemen en je het vertrouwen te geven dat je zelf goede teksten kunt schrijven.Het resultaat? Een compleet vernieuwde website, een e-book en mijn eerste blogs. Ik ben heel blij met alles wat Nadia me geleerd heeft en ga dit zeker toepassen op al mijn komende teksten!"

Met jou weet ik door te pakken.

Bijzonder dat je op mijn pad terecht bent gekomen. Met jou weet ik door te pakken om mijn verhaal te delen en mijn missie om mensen te inspireren. Jij laat me in mijn waarde en helpt mij nog meer te ontwikkelen in mijn passie voor schrijven!

profile-pic
Carina

Nadia heeft mij geholpen om mijn eigen kracht te vinden en te vertrouwen dat zelfs wanneer Nederlands niet mijn eigen taal is, ik me kan leren uiten door een mooie blog te schrijven.

Ik heb het blogcoaching traject als zeer waardevol en ondersteunend ervaren in mijn proces van zichtbaar worden. Na mijn burn-out periode voelde ik een grote behoefte om expressie te geven aan dat wat in me leeft door een blog te schrijven, maar ik had niet genoeg vertrouwen in dat ik het kan. Nadia heeft mij geholpen om mijn eigen kracht te vinden en te vertrouwen dat zelfs wanneer Nederlands niet mijn eigen taal is, ik me kan leren uiten door een mooie blog te schrijven. Ik heb de nodige handvaten en tools gekregen om aangrijpende blogberichten te kunnen schrijven zonder me zorgen te maken dat er fouten in zitten. Ik heb Nadia als een ondersteunende, flexibele, meedenkende, meevoelende, creatieve schrijfcoach ervaren. Ze was aanwezig, niet alleen met haar kennis en coaching, maar ook met haar hart en ziel. Dat hielp mij zo enorm om de stap te maken naar vertrouwen in het schrijven van mijn verhaal.

profile-pic
Vilija Jozone

na dit traject


Schrijf je zonder blokkades


Je weet hoe je met jouw teksten jouw ideale klant kunt raken en fan maken.


Heb je meer zelfvertrouwen


Je zelfvertrouwen na dit traject zal verder reiken dan alleen je schrijven. Ik help je te zien wat jouw grootste kracht is, omdat ik dingen zie en benoem die je zelf nog niet durft te erkennen.


Durf je jezelf te laten zien


Je durft jezelf te zijn, zonder maskers en filters en weet dat je juist op deze manier klanten aantrekt die echt bij je passen.

Stap jij in je grootsheid 


No more playing small voor jou.

Je weet dat je alleen impact maakt als jij je laat zien en durft te gaan staan voor wie je bent en wat jij kunt.Leef jij je eigen talenten


Je kent niet alleen je eigen talenten, maar je weet ook hoe je ze kunt laten zien, zonder te hoeven overschreeuwen of opscheppen.

Trek je klanten aan waar je blij van wordt


Doordat jij zo jezelf bent, ga je klanten aantrekken die passen bij wie je geworden bent. klanten die jou leuk vinden, precies om wie jij bent.Gaan we samen aan de slag?

Gaan we samen zorgen dat jij nu écht zichtbaar gaat worden?

Je blokkades doorbreken?

En je zelfvertrouwen vergroten, zodat je gaat sprankelen zoals alleen jij dat kunt?

Wil je weten of dit traject bij je past?


Wil je weten of dit traject bij je past en of wij een 'match' zijn? Top, dat wil ik zelf namelijk ook eerst weten!

Voordat we elkaar zien wil ik je dan vragen om een aantal vragen te beantwoorden zodat ik me goed kan voorbereiden. Op die manier zal ons gesprek ook echt van waarde zijn !

Je kan alvast een afspraak maken en de vragen invullen met de onderstaande knop.