Blogtraject: Schrijf je vrij en laat je zien!

 Jij hebt wat te bieden aan de wereld en je hebt een missie: Jij gaat de wereld beter maken.
Jij wilt je grote WAAROM en jouw verhaal delen met de wereld. Je wilt voluit gaan staan voor wie je bent en wat je kunt.
Je wilt schrijven vanuit je hart, zodat je anderen echt kunt raken. Je wilt je, via je blog, verbinden met anderen. Je voelt dat het tijd is om je écht te gaan laten zien!

Maar:
• Je blijft jezelf kleiner houden dan je bent
• Je durft je grootsheid nog niet te omarmen
• Je blijft hangen in hetzelfde kringetje dat je steeds weer naar beneden trekt
• Je hebt nog te veel overtuigingen en angsten, te veel stemmetjes in je hoofd die je vertellen dat je niet goed genoeg bent, waardoor je maar geen stappen zet
• Je hebt een enorme drive, maar soms lijkt het wel of die je juist tegenhoudt

Je wilt verder, je wilt je laten zien, maar je durft nog niet!

Wat houdt je nu eigenlijk nog tegen? Als je eerlijk bent, weet je het niet precies, maar je weet wél dat er iets is en daar wil je vanaf.

Hoe zou het voor je zijn als je hierachter kan komen en er verandering in aan kunt brengen? Als je eerst naar binnen keert, uitzoekt wat je nog tegenhoudt, dat transformeert en dan naar buiten treedt. Jouw blog, vanuit je hart, de wereld in!

Wat jij te delen hebt, kan de wereld verder helpen. Het kan je lezers transformeren. Het kan de wereld transformeren, maar bovenal kan het jou transformeren. Jij mag gezien en gehoord worden.
Bloggen is een mooie en laagdrempelige manier om jouw waarheid en jouw missie te delen. En het is heerlijk. Je kunt alles kwijt wat leeft in jouw hart. Je kunt jezelf laten zien, jezelf delen met de wereld.

Maar dat voelt ook enorm spannend en kwetsbaar.

En juist daaraan gaan we werken!

We gaan via schrijfopdrachten onderzoeken wat jou tegenhoudt en gaan dat transformeren. Alle antwoorden die je zoekt, zitten in jou, we hoeven ze alleen maar boven te halen. En stap voor stap gaan we dan zorgen dat jij je laat zien.

Hoe gaan we dat doen:

  • 3 ochtenden starten we met een Zoom call waarin ik de schrijfoefening met je doorneem.
  • Einde van de ochtend hebben we weer een Zoom call om door te nemen wat je hebt geschreven én door te nemen waarover je je blogbericht kunt schrijven en hoe je kunt delen op social media.
  • Ik check je blogberichten en help je deze nog beter te maken.

Je angsten en twijfels doorbroken. Een prachtig blog, want ook jij kunt schrijven, veel beter dan je zelf durft te geloven!

Wat krijg je:
• Zes een-op-een Zoomsessies op drie ochtenden, verdeeld over maximaal twee maanden, voor en na de schrijfoefeningen
• Krachtige schrijfoefeningen om te doorbreken wat je nog tegenhoudt en je weer te verbinden met die enorme kracht in jou
• Mijn onverdeelde tijd, aandacht en persoonlijke coaching via mail en Zoom
• Je eerste vier blogberichten help ik je bij iedere stap en geef ik feedback tot je blogbericht klaar is om online te zetten
• Ik help je met alles wat jij nodig hebt: opbouw, titel, tussenkopjes, spelling, inhoud, inspiratie, etc. totdat ook jij de vleugels ziet die je al hebt!
• En je krijgt ook nog eens mijn e-book: ‘Nooit meer Writer’s Block’, boordevol tips en voorbeeldblogberichten!

Na dit traject blog je vanuit je hart, zonder angst, zonder blokkades. Je durft jezelf te zijn en te laten zien. Je krijgt zelfvertrouwen dat verder reikt dan alleen je schrijven. Je deelt jouw unieke zijn, waarmee je anderen helpt. Je leert je eigen kracht te zien en laat het aan de wereld zien. Je durft in je grootsheid te stappen!

(via deze knop stuur je mij een mail en kun je een bel of zoom afspraak met me maken)

Persoonlijke schrijfcoaching, teksten die aanspreken. Jouw verhaal eindelijk de wereld in. Inspiratie, flow, tips. Jouw teksten gecheckt door een professional. Geen blokkades meer. Eindelijk het vertrouwen dat je het kunt. Jezelf aan de wereld laten zien, precies zoals je bent. Eindelijk durven! Wat is jou dat waard?

Jouw investering in een toekomst voorbij je angst, uit de schaduw en in het licht is:
€855,-

Let op: Ik heb de periode van de introductie korting (ik heb onlangs aanpassingen ingevoerd om het traject nóg beter te maken) verlengd. Tot en met 25 oktober krijg je €200,-  korting als je je inschrijft! Tijdelijk dus voor €655,-

(Prijzen zijn excl. btw)

Waarom zou je dit traject doen: Omdat jij nu écht wilt gaan bloggen en wel houdt van een aanpak vanuit het hart. Omdat je je angsten en blokkades onder ogen wilt zien en wilt leren dat bloggen echt leuk kan zijn. Omdat je diep van binnen weet dat de kracht en antwoorden in jou zitten en je deze naar boven wilt halen. Omdat je een diepe drive voelt om je te gaan laten zien. Omdat je het zat bent om maar uit te stellen. Omdat je ‘tips en tools’ wilt van een enthousiaste, maar wel zachtaardige, blogcoach. Omdat je eindelijk over je drempels wilt stappen. Omdat je je weer wilt verbinden met jouw kracht en wilt gaan belichamen wat jij allemaal kunt betekenen voor de wereld.

Jij kunt wél schrijven en je bent het waard om gezien te worden.

Voor wie:
• Onderneemsters die klaar zijn met zichzelf klein houden en zichzelf willen laten zien
• Onderneemsters die hun verhaal nu echt willen delen
• Coaches die een persoonlijk en aansprekend blog uit hun hart willen
• Onderneemsters die willen raken met hun authenticiteit

Dit zei Anna, die mijn traject volgde, over mijn coaching:
Ik ben zo dankbaar voor de referentie die ik kreeg om met Nadia te werken. In eerste instantie om mijn teksten aan te passen. Want ik dacht ‘ik kan toch niet schrijven. Ik ben dyslectisch’. Dit heb ik mijn hele leven gehoord. Maar Nadia heeft een gave waar ik zo dankbaar voor ben. Nadia heeft mij namelijk het vertrouwen gegeven dat ik wel kan schrijven. De coaching. Haar zachtheid. Haar begeleiding. Haar vertrouwen en geloof dat het wel kan. Dat ik kan schrijven. Dat ik kan bloggen. En ja, ik geloof het nu ook!!! Ik schrijf vanuit mijn hart en dan stromen de woorden. En die spelfoutjes? Die haalt ze er feilloos uit.
Anna van Remundt, Kids Awareness club

Zou jij liever bij mij op locatie komen om in een paar dagen te leren wat je in dit traject leert? Stuur me dan even een mailtje, ik organiseer ook VIP dagen op maat voor wie meer haast heeft.