Redigeren vanuit mijn hart

Daar sta je dan, helemaal klaar om met jouw teksten de wereld te gaan veroveren.

Maar…

  • je durft het nog niet helemaal alleen
  • er zitten soms nog foutjes in je teksten die je over het hoofd ziet
  • sommige stukjes kunnen misschien nog nét even wat beter dan jij ze nu op papier hebt staan

Of:

  • dat stomme Nederlands maakt je onzeker, omdat je dyslectisch bent, Nederlands niet je eerste taal is, of je het gewoon lastig vindt

Je zou zo graag hebben dat er iemand nog even met je meekeek. Iemand die niet de essentie van jouw tekst wil veranderen, maar die je helpt dingen nét even beter te verwoorden. Iemand die jouw kleine foutjes er nog uit kan halen en je nog hier en daar een tip geeft. Niet zomaar een redacteur, maar iemand die weet dat jij uit je hart schrijft en jouw boodschap ook zo over wilt laten komen. Jij wilt mensen raken met jouw teksten en daarvoor heb je iemand nodig die dat snapt en je daarin kan helpen. Die zich niet bemoeit met je boodschap, maar je wel helpt deze mooi en correct naar voren te laten komen.

Voor wie?

  • Onderneemsters die een traject bij mij hebben gevolgd
  • Onderneemsters die wel weten hoe ze een blog uit hun hart schrijven, maar die dit niet altijd foutloos kunnen
  • Ondernemers/Bloggers die dyslectisch zijn of Nederlands als tweede taal hebben en die graag willen dat iemand hun teksten, blogteksten of teksten voor de site, nog even checkt voor ze online gaan

Als je jezelf nog niet echt durft te laten zien, als je nog niet durft te bloggen, of nog niet weet hoe dat moet, check dan mijn traject, daar leer ik je voorbij je angst te gaan en jezelf echt te laten zien in je blog.

Ik reken €50,- (ex. btw) voor een tekst tot 1000 woorden. Daarboven wordt het 5 cent per woord.

Als je interesse hebt, plan ik graag even een telefoongesprek met je. Je kunt me mailen via de button hieronder.

Dit zegt Greetje Engelmoer over mij:

Ik las een artikel van Nadia in Nieuwetijdskind Magazine, het sprak me direct aan. Ik heb de telefoon gepakt en Nadia gebeld. Ik was op zoek naar iemand die mijn nieuwsbrieven kon redigeren en actief mee zou kunnen denken over de inhoud daarvan. We hadden meteen een goede klik. Nadia reageert snel en is direct to the point. Ze helpt me met veel teksten, zowel voor de nieuwsbrieven als inhoudelijk op de website. Een leuke bijkomstigheid is ze me ook nog wat bijleert over onze Moedertaal. Haar hulp heeft er toe aangezet dat mijn teksten herkenbaarder en menselijker zijn geworden voor de klanten. Het heeft een ‘lage drempel effect’ , ik merk dat klanten zich meer begrepen voelen en daardoor gemakkelijk aan kunnen geven waar ze hulp voor nodig hebben. Nadia kan ik van harte aanbevelen.
www.bachbloesemmix.nl