durf zichtbaar te zijn !

Mijn inspirerende mails ontvangen?

Mijn e-mails kunnen een blijvend positief effect op je zelfvertrouwen en je inspiratie hebben.

uit je cocon call

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque tristique gravida sem id rutrum. Praesent semper non diam sed euismod. Etiam aliquet tempor mi, eget ultrices justo ultrices sed.

in 5 stappen naar een post die raakt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque tristique gravida sem id rutrum. Praesent semper non diam sed euismod. Etiam aliquet tempor mi, eget ultrices justo ultrices sed.

website checklist

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque tristique gravida sem id rutrum. Praesent semper non diam sed euismod. Etiam aliquet tempor mi, eget ultrices justo ultrices sed.

online workshop

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque tristique gravida sem id rutrum. Praesent semper non diam sed euismod. Etiam aliquet tempor mi, eget ultrices justo ultrices sed.

previous arrow
next arrow
Full screenExit full screen
Slider


Is het eindelijk jouw tijd?

Je hebt je lang genoeg klein gehouden, het wordt tijd dat jij jezelf laat zien! Jouw dromen zijn veel te groot om jezelf nog klein te houden. Je hebt een diepe drive, een missie, en niet zomaar een! Dus wil je eindelijk uit je cocon kruipen en jezelf laten zien, maar:

 • Je angst staat je nog veel te veel in de weg
 • De stemmen die je vertelden dat je niet goed genoeg was, hoor je nog steeds in je hoofd (en stiekem geloof je ze ook nog veel te vaak)
 • Je kunt je niet losmaken van de gedachte ‘Wie zit er nu op mij te wachten?'
 • Je durft vaak nog niet te geloven dat je écht goed genoeg bent
 • Je hebt je altijd klein gehouden, of laten houden, en eruit stappen is echt nog niet zo makkelijk als sommigen zeggen
 • Je weet dat je anderen én jezelf helpt als je deelt, maar het voelt te kwetsbaar
 • Jij wilt jóuw stem laten horen, maar hoe vind je die?
 • Je wilt authentiek zijn en mensen raken, maar hoe doe je dat?


Vanuit jouw coconnetje kun jij niemand helpen.

Je bent best trots op de weg die je hebt afgelegd, maar toch durf je nog niet helemaal te gaan staan voor wie je bent en wat je kunt. Durf je jezelf nog niet écht te laten zien, precies zoals je bent, terwijl juist dat is wat klanten aantrekt die echt bij je passen.

Tijd voor verandering!

Jij kunt je weer verbinden met wie je werkelijk bent, zodat jij je kracht, je drive, dat laaiende vuur in jou weer voelt. En vanuit dat punt ga jij je laten zien, op je website, op je social media, in je e-book, in je blog en je nieuwsbrief. Jij bent al goed genoeg, precies zoals je bent. Jij bent al heel. Alles zit al in jou, je hoeft het alleen maar terug te vinden!

Jij mag er zijn! En dat mag iedereen weten.


Win het hart van jouw ideale klant


Zo spreek jij jouw ideale klant aan

Heb jij geen idee wie je ideale klant precies is, hoe je haar aanspreekt én fan maakt?

Zin in
zichtbaar

Hou jij je nog kleiner dan je bent, waardoor je online niet echt zichtbaar bent en klanten misloopt?

Weergaloze websiteteksten

Wil jij ook een website waarmee je klanten aan gaat trekken zonder te hoeven pushen?

Dit wil jij toch ook?

 • Je ideale klant aanspreken en aantrekken (zonder daarbij te hoeven overschreeuwen of pushen)
 • Meer impact maken doordat jij je keer op keer laat zien
 • Eindelijk het zelfvertrouwen om jezelf te laten zien
 • Altijd inspiratie
 • Geen last meer van faalangst, of andere blokkades.
 • Durven staan voor wie je bent en wat je kunt
 • Klanten waar je blij van wordt
Schrijfcoaching voor onderneemsters

verder lezen

deze artikelen helpen ook!

Met haar ogen op haar handen gericht zegt ze zachtjes waar ze misschien wel een keer over kan schrijven. ...

ervaringen

wat zeggen anderen over mij?

Nadia heeft mij tools gegeven om vanuit mijn kern, kracht, vrouwelijkheid en professie te schrijven.

Door de ontmoeting met Nadia en haar coaching ben ik echt een aantal lagen doorgegaan. Zij heeft mij laten ervaren hoe het is om mijzelf zichtbaar te maken en hoe ik kan stralen als mens en fotograaf. Nadia heeft mij tools gegeven om vanuit mijn kern, kracht, vrouwelijkheid en professie te schrijven. Tijdens dit traject leek het wel alsof wij soms een telepathisch contact hadden, Nadia's woorden voelde ik al en begreep ik al zonder dat zij ze specifiek uitgesproken had. Of doordat zij vanuit haar intuïtie iets benoemde het bij mij ineens landde en helder werd. Heel mooi. Ik ben Nadia dankbaar voor haar rol in dit bewustwordingsproces.

profile-pic
Alice Kempers
Fotograaf

Nadia heeft mij geholpen om mijn eigen kracht te vinden en te vertrouwen dat zelfs wanneer Nederlands niet mijn eigen taal is, ik me kan leren uiten door een mooie blog te schrijven.

Ik heb het blogcoaching traject als zeer waardevol en ondersteunend ervaren in mijn proces van zichtbaar worden. Na mijn burn-out periode voelde ik een grote behoefte om expressie te geven aan dat wat in me leeft door een blog te schrijven, maar ik had niet genoeg vertrouwen in dat ik het kan. Nadia heeft mij geholpen om mijn eigen kracht te vinden en te vertrouwen dat zelfs wanneer Nederlands niet mijn eigen taal is, ik me kan leren uiten door een mooie blog te schrijven. Ik heb de nodige handvaten en tools gekregen om aangrijpende blogberichten te kunnen schrijven zonder me zorgen te maken dat er fouten in zitten. Ik heb Nadia als een ondersteunende, flexibele, meedenkende, meevoelende, creatieve schrijfcoach ervaren. Ze was aanwezig, niet alleen met haar kennis en coaching, maar ook met haar hart en ziel. Dat hielp mij zo enorm om de stap te maken naar vertrouwen in het schrijven van mijn verhaal.

profile-pic
Vilija Jozone

Met jou weet ik door te pakken.

Bijzonder dat je op mijn pad terecht bent gekomen. Met jou weet ik door te pakken om mijn verhaal te delen en mijn missie om mensen te inspireren. Jij laat me in mijn waarde en helpt mij nog meer te ontwikkelen in mijn passie voor schrijven!

profile-pic
Carina
Nadia Lievaart schrijfcoach voor onderneemsters

Ik ben

Nadia Lievaart

Een spontane, vrolijke, open kwebbelkous, die vaak ook heel rustig blijkt, als je me wat beter kent.

Een creatieve, prettig gestoorde, zachtaardige, sensitieve chaoot (maar wees niet bang, met de teksten van mijn klanten ga ik heel zorgvuldig om).

Mijn grote liefdes zijn mijn mannen. Mijn man en onze twee fantastische jongens van tien en acht jaar oud. Zelfs onze kat en onze gerbils zijn man, dus ik ben zwaar in de minderheid thuis en ik vind het heerlijk, zo'n mannenhuishouden.

Ik ben schrijfcoach voor vrouwelijke ondernemers die eindelijk echt zichtbaar willen worden. Voorbij hun angst, zodat ze klanten aan gaan trekken die écht bij ze passen.