Blogfocus: Blogcoaching

Natuurlijk weet je dat je ‘moet’ bloggen. Dat je nieuwsbrieven de wereld in moeten. Dat je dat eigenlijk in zou moeten plannen. Maar het bloggen kost je al zoveel moeite, de motivatie ebt al weg nog voor je eerste woord op papier staat. Je zou graag hulp willen, maar dan niet alleen in de vorm van redigeren van je blogs, maar ook om de focus te houden. Een stok achter de deur. Iemand die vragen stelt om je inspiratie boven tafel te krijgen als je weer eens niets weet om over te schrijven. Dan is mijn nieuwe dienst iets voor jou:

Blogfocus: ondersteuning en coaching

Je ontvangt van mij twee of vier keer per maand focusmails, hoe vaak is afhankelijk van wat we afspreken. Deze mails zijn jouw stok achter de deur. Een herinnering dat je moet bloggen. In die mails stel ik je ook vragen die je kunnen helpen mooie onderwerpen te bedenken, zodat jij vol inspiratie aan de slag kunt.

Als je je berichten af hebt, stuur je ze naar mij en krijg je ze, geredigeerd en met eventuele tips, terug.

Eindelijk deel jij regelmatig jouw blogs, jouw unieke kennis. Bij pakket 1 doe je dit twee keer per maand. Bij pakket 2, nog beter, deel je jouw blogs iedere week. Kun je je voorstellen wat dit doet met jouw expertstatus en jouw zichtbaarheid? En het mooie: een goed blog, levert ook gelijk weet content voor social media en voor je nieuwsbrief. Zo vang je drie vliegen in één klap!

Pakket 1: 2 focus- en inspiratiemails per maand plus 2 blogs redigeren: €175,-

Pakket 2: 4 focus- en inspiratiemails per maand plus 4 blogs redigeren: €325,-

Prijzen zijn exclusief btw.

Een blog is maximaal rond 500 woorden, bij lange blogs en nieuwsbrieven, passen we de prijs aan.