All-in traject: Zin in Zichtbaar en magnetisch aantrekkelijk voor je ideale klant

Loop jij klanten mis doordat jij nog niet zichtbaar bent?

Oef, wat is dat zichtbaar zijn toch lastig. Ook al weet je dat het moet. Ook al zie je dat je klanten weglekken naar concullega’s die wél zichtbaar zijn. Die klanten wil jij ook! Maar je wilt niet schreeuwerig of pushy overkomen. Sterker nog: je krijgt een beetje jeuk van al die ondernemers die voor jouw gevoel altijd maar lopen te roepen. Zo niet jouw ding! Maar ja, je merkt wel dat zij wel klanten krijgen, terwijl jij je steeds meer wilt verstoppen in een hoekje.  Maar het knaagt en knaagt, want je weet wel:

Vanuit jouw coconnetje ga je geen klanten aantrekken en de wereld niet veranderen…

Draai jij rondjes in deze gedachtegang?
Oh ja, ik moet nu echt eens …
een blog schrijven
dat e-book maken
een post maken op social media,
MAAR…
wie zit er op mij te wachten?
wat moet ik nu schrijven?
het is nog niet perfect.
wie wil dit nu lezen?

Dus schuif je het voor je uit, met als resultaat: Nóg een onzichtbare dag.

Je wilt:

Groeien met je bedrijf.
Klanten aantrekken.
En dan ook nog klanten die echt bij je passen.

Je wilt impact maken, de wereld veranderen! En dat lukt niet vanuit de schaduw, daarvoor moet je zichtbaar zijn, dat weet je best.

Wat de reden ook is dat jij je ooit bent gaan verstoppen, het is tijd om ermee op te houden. Het heeft je gediend, maar het is voorbij.

Het is jouw tijd!

Want jij hebt met jezelf afgesproken: Ik word niet een van de vele ondernemers die het weer voor gezien houdt. Ik ga het wél redden!

Je dromen zijn veel te groot om het nu op te geven. En daarnaast mag er toch ook echt weleens geld gaan binnenkomen! Je doet niet voor niets zo hard je best!

Tijd om je écht te gaan laten zien: Van je website en je e-book tot je blog

Ik leer jou magnetische teksten te schrijven, waarin jij mensen aan gaat trekken met wie jij echt bent. Geen fake persoon, geen maskers, je hoeft niet te schreeuwen of jeukerige praat te gebruiken, je mag zijn wie je bent. Maar dan wel consistent. Ik ga je helpen je stap voor stap te laten zien en ik ga je houden aan je belofte aan jezelf om nu écht te gaan staan voor wie je bent. Geen excuses meer!

“Nadia neemt de tijd voor je om alle onzekerheden weg te nemen en je het vertrouwen te geven dat je zelf goede teksten kunt schrijven.”

Hanneke Gouw – Baby- en kindercoach bij Kinderpraktijk Amare:

“Voordat ik met Nadia in contact kwam, had ik ongeveer twee jaar mijn eigen kinderpraktijk. Maar storm liep het nog niet echt, zacht uitgedrukt. Toen kwam ik op social media de post van Nadia tegen over haar traject ‘Zin in Zichtbaar’. Na het eerste kennismakingsgesprek voelde ik gelijk een klik.
Samen zijn we aan de slag gegaan met mijn website: Hoe spreek ik mijn ideale klant aan? Hoe vertaal ik dat naar mijn website?
Na mijn website kwam het maken van een e-book en mijn eerste blogs. Elke week bespraken we via Zoom mijn geschreven creaties om te kijken wat er goed ging en waar er nog verbeteringen nodig waren (en die waren nodig, zeker in het begin!). Nadia neemt de tijd voor je om alle onzekerheden weg te nemen en je het vertrouwen te geven dat je zelf goede teksten kunt schrijven.
Het resultaat? Een compleet vernieuwde website, een e-book en mijn eerste blogs. Ik ben heel blij met alles wat Nadia me geleerd heeft en ga dit zeker toepassen op al mijn komende teksten!”

 

Na deze drie maanden:
• Heb jij website teksten die echt bij jou passen én je ideale klant aanspreken en aantrekken: Een homepage die zorgt dat mensen méér willen weten, zodat ze niet na een paar seconden al wegklikken. Een ‘Over mij’ waarmee jij je echt onderscheidt en salespages die – zonder schreeuwerig te zijn – jouw ideale klanten overtuigen dat ze bij jou moeten zijn.
• Heb je eindelijk het e-book dat je al maanden aan het uitstellen bent, waarmee jij een maillijst opbouwt van allemaal ideale klanten
• Heb jij een blog waar je jezelf echt in laat zien, waardoor jouw lezers je leren kennen, je leuk gaan vinden, je gaan vertrouwen én met je willen werken. En stralen al jouw teksten dezelfde energie uit, jóuw energie, waardoor klanten niet in verwarring raken (en wegklikken)
• Heb je je eerste nieuwsbrieven waar jouw ideale klant op ‘AAN’ gaat verstuurd
• Weet je wat jouw unieke talenten zijn en hoe je deze kunt gebruiken om je te onderscheiden in alles wat je schrijft
Deel jij magnetisch aantrekkelijke posts op social media, zonder je anders voor te hoeven doen dan je bent
• Denk je nooit meer: Maar wie zit er nu op mij te wachten?
• Vraag je je niet meer af wat je toch in hemelsnaam kunt posten, je weet precies hoe je inspiratie op kunt roepen
• Vind je het zelfs LEUK om je te laten zien, zodat het geen ‘moeten’ meer is

Bij dit traject krijg je als bonus:

Templates en voorbeelden voor iedere stap die je zet, die je er altijd weer bij kunt pakken als je iets aan wilt passen of een nieuwe pagina aanmaakt

Mijn werkboek: Nooit meer writer’s block, boordevol tips voor je blog!

Boek een vrijblijvende call met me om te bespreken of dit het traject is voor jou.

Boek nu een call

 

We gaan dit programma echt samen doen. Ik begeleid je bij iedere stap.
In drie maanden (12 weken: 12 zoom sessies) zetten we jouw website neer, je fantastische e-book én je blog en nieuwsbrief. Zodat jij kunt gaan bouwen aan een vaste fanbase waar je steeds weer nieuwe klanten uit kunt halen.
Ik leer je hoe je aantrekkelijk, aansprekend en rakend schrijft, geef je tips, haal je foutjes eruit, maar jij schrijft. Ik ben niet jouw copywriter, maar jouw schrijfjuf ;-).  Je klanten moeten met jou in zee willen, niet met mij. Bovendien leer je het gelijk voor de toekomst.
We werken 3 maanden samen en hebben wekelijks contact via Zoom en verder via mail. Alleen op die manier kan ik echt vinger aan de pols houden of jij je écht laat zien en hoef jij je vragen niet op te potten tot je weer eens een contactmoment hebt.

Drie maanden individuele begeleiding en schrijfcoaching bij iedere stap in jouw zichtbaar worden. Wekelijks kunnen sparren. Al je vragen kwijt kunnen. Een stok achter de deur. Magnetisch aantrekkelijke teksten. Eén lijn, één boodschap overal waar jij je laat zien. Wat is jou dat waard?

Jouw investering in drie maanden exclusieve begeleiding naar jouw zichtbaarheid en nieuwe klanten, met wekelijks contact is €1455,-
(betaling in 3 termijnen van €497,- mogelijk)
Prijzen zijn exclusief btw.

‘Stappen zetten in je schrijven – en als mens – die groter en mooier zijn dan je had kunnen voorzien’

Anne V (coach) zei over mijn coaching:
“De unieke mix van schrijfoefeningen en opdrachten samen met de warme, ondersteunende en professionele feedback van Nadia, zorgen ervoor dat je stappen zet in je schrijven – en als mens – die groter en mooier zijn dan je had kunnen voorzien. Een aanrader voor wie nog een gevecht levert rond zichtbaarheid en schrijvend zichtbaar durven zijn.”

Ben jij klaar om er echt voor te gaan?

Wil jij deze kans niet aan je voorbij laten gaan, klik dan op de knop om een afspraak voor een vrijblijvende call te plannen om te bespreken of dit het traject is voor jou.

Boek nu een call

Dit is voor jou als:

 • Je een coach, therapeut of andere missie ondernemer bent die klaar is om zich te laten zien
 • Je klaar bent om échte stappen te zetten
 • Je wilt investeren in jouw zichtbaarheid en je eraan toe bent jezelf echt te laten zien
 • Je niet op zoek bent naar een copywriter, maar echt wilt dat jouw site en alles wat jij deelt jouw vibe ademt
 • Je weet wie je ideale klant is en waar deze tegenaan loopt (Klik anders even hier)

 

Veelgestelde vragen:

 • Ik ga tussendoor een paar weken op vakantie, gaat dit van mijn tijd af?
  Nee, je kunt gewoon op vakantie gaan en als je ziek bent, pauzeren we ook even. We pakken het wel snel weer op zodat je je niet opnieuw gaat verstoppen!
 • Ik kan niet goed schrijven, is dit wel het traject voor mij?
  Allereerst: Ik ben nog geen klanten tegengekomen die ook écht niet goed konden schrijven, ik vind altijd wel wat moois. En verder: Ik LEER je juist beter schrijven, dus als je het voortaan zelf wilt kunnen én wilt dat jouw energie echt voelbaar is op je site, dan is dit het perfecte traject voor jou.
 • Wat nu als ik vastloop en tussendoor vragen heb?
  Je mag mij altijd mailen als je het even niet meer weet. Vastlopen kan zeker een keer gebeuren en ik help je dan gewoon weer op weg.