All-in traject: Zin in Zichtbaar en magnetisch aantrekkelijk voor je ideale klant

Loop jij klanten mis doordat jij nog niet zichtbaar bent?

Oef, wat is dat zichtbaar zijn toch lastig. Ook al weet je dat het moet. Ook al zie je dat je klanten weglekken naar concullega’s die wél zichtbaar zijn. Die klanten wil jij ook! Maar je wilt niet schreeuwerig of pushy overkomen. Sterker nog: je krijgt een beetje jeuk van al die ondernemers die voor jouw gevoel altijd maar lopen te roepen. Zo niet jouw ding! Maar ja, je merkt wel dat zij wel klanten krijgen, terwijl jij je steeds meer wilt verstoppen in een hoekje.  Maar het knaagt en knaagt, want je weet wel:

Vanuit jouw coconnetje ga je geen klanten aantrekken en de wereld niet veranderen…

Draai jij rondjes in deze gedachtegang?
Oh ja, ik moet nu echt eens …
een blog schrijven
dat e-book maken
een post maken op social media,
MAAR…
wie zit er op mij te wachten?
wat moet ik nu schrijven?
het is nog niet perfect.
wie wil dit nu lezen?

Dus schuif je het voor je uit, met als resultaat: Nóg een onzichtbare dag.

Je wilt:

Groeien met je bedrijf.
Klanten aantrekken.
En dan ook nog klanten die echt bij je passen.

Je wilt impact maken, de wereld veranderen! En dat lukt niet vanuit de schaduw, daarvoor moet je zichtbaar zijn, dat weet je best.

Wat de reden ook is dat jij je ooit bent gaan verstoppen, het is tijd om ermee op te houden. Het heeft je gediend, maar het is voorbij. Het is jouw tijd!

Want jij hebt met jezelf afgesproken: Ik word niet een van de vele ondernemers die het weer voor gezien houdt. Ik ga het wél redden!

Je dromen zijn veel te groot om het nu op te geven. En daarnaast moet de hypotheek ook iedere maand weer betaald worden. En dan hebben we het nog niet eens over die fijne vakantie waar jullie zo naar verlangen en die je ook écht verdiend hebt na al die tijd hard werken zonder het gewenste resultaat.

Tijd om je écht te gaan laten zien: Van je e-book tot je blog!

Ik leer jou magnetische teksten te schrijven, waarin jij mensen aan gaat trekken met wie jij echt bent. Geen fake persoon, geen maskers, je hoeft niet te schreeuwen of jeukerige praat te gebruiken, je mag zijn wie je bent. Maar dan wel consistent. Ik ga je helpen je stap voor stap te laten zien en ik ga je houden aan je belofte aan jezelf om nu écht te gaan staan voor wie je bent. Geen excuses meer!

‘Stappen zetten in je schrijven – en als mens – die groter en mooier zijn dan je had kunnen voorzien’

Anne V (coach) zei over mijn coaching:
“De unieke mix van schrijfoefeningen en opdrachten samen met de warme, ondersteunende en professionele feedback van Nadia, zorgen ervoor dat je stappen zet in je schrijven – en als mens – die groter en mooier zijn dan je had kunnen voorzien. Een aanrader voor wie nog een gevecht levert rond zichtbaarheid en schrijvend zichtbaar durven zijn.”

Na deze drie maanden:
• Weet jij precies wie je ideale klant is (want die moet je goed kennen voor je gaat schrijven)
• Weet je welke pijn en verlangens jouw ideale klant heeft en hoe je ze daarop aanspreekt
• Heb je eindelijk het e-book dat je al maanden aan het uitstellen bent, waarmee jij een maillijst opbouwt van allemaal ideale klanten
• Heb je website teksten die de aandacht van jouw ideale klant aantrekken én vasthouden, zodat ze niet na een paar seconden al wegklikken
• Heb jij een blog waar je jezelf echt in laat zien, waardoor jouw lezers je leren kennen, je leuk gaan vinden, je gaan vertrouwen én met je willen werken
• Heb je je eerste nieuwsbrieven waar jouw ideale klant op ‘AAN’ gaat verstuurd
• Weet je wat jouw unieke talenten zijn en hoe je deze kunt gebruiken om je te onderscheiden in alles wat je schrijft
Deel jij magnetisch aantrekkelijke posts op social media, zonder je anders voor te hoeven doen dan je bent
• Denk je nooit meer: Maar wie zit er nu op mij te wachten?
• Vraag je je niet meer af wat je toch in hemelsnaam kunt posten, je weet precies hoe je inspiratie op kunt roepen
• Vind je het zelfs LEUK om je te laten zien, zodat het geen ‘moeten’ meer is

Boek een vrijblijvende call met me om te bespreken of dit het traject is voor jou.

Boek nu een call

 

We gaan dit programma echt samen doen. Ik begeleid je bij iedere stap.
In drie maanden zetten we jouw website neer, je fantastische e-book én je blog en nieuwsbrief. Zodat jij kunt gaan bouwen aan een vaste fanbase waar je steeds weer nieuwe klanten uit kunt halen.
Ik leer je hoe je aantrekkelijk, aansprekend en rakend schrijft, geef je tips, haal je foutjes eruit, maar jij schrijft. Je klanten moeten met jou in zee willen, niet met mij. Bovendien leer je het gelijk voor de toekomst.
We werken 3 maanden samen en hebben wekelijks contact via Zoom en verder via mail. Alleen op die manier kan ik echt vinger aan de pols houden of jij je écht laat zien en hoef jij je vragen niet op te potten tot je weer eens een contactmoment hebt.

Drie maanden individuele begeleiding bij iedere stap in jouw zichtbaar worden. Wekelijks kunnen sparren. Al je vragen kwijt kunnen. Een stok achter de deur. Magnetisch aantrekkelijke teksten. Eén lijn, één boodschap overal waar jij je laat zien. Wat is jou dat waard?

Jouw investering in drie maanden exclusieve begeleiding naar jouw zichtbaarheid en nieuwe klanten, met wekelijks contact is €1455,-
(betaling in 3 termijnen van €497,- mogelijk)
Prijzen zijn exclusief btw.

Ben jij klaar om er echt voor te gaan?

Wil jij deze unieke kans niet aan je voorbij laten gaan, klik dan op de knop om een afspraak voor een vrijblijvende call te plannen om te bespreken of dit het traject is voor jou.

Boek nu een call