Aanbod voor ondernemers

Wat kan ik zoal voor je betekenen:

  • Jou helpen je blogs of nieuwsbrieven te schrijven. Samen schrijven we jouw blog of nieuwsbrief. Jij levert jouw idee en ik schrijf voor jou en spar tussendoor met jou of ik op de goede weg ben. Of jij schrijft jouw blog en ik redigeer en/of herschrijf waar nodig.
  • De teksten schrijven voor jouw website. Of het nu een bestaande site is die aangepast moet worden, of een site waarvoor alles nog geschreven moet worden, ik help je graag. Ik schrijf met name voor coaches en therapeuten en kan mij inleven in de pijn van, onder andere, hooggevoelige mensen, mensen met te veel stress of in een burn-out, ouders van hooggevoelige kinderen en leerkrachten. Wil je weten of ik de taal van jouw ideale klant spreek? Mail me gerust.
  • Een tekst redigeren. Ik haal de foutjes uit jouw tekst en zorg dat het een mooie, goed lopende, aansprekende tekst wordt. Ik hecht er veel waarde aan dat jouw woorden en jouw boodschap overeind blijven en blijf schaven tot jij de tekst perfect vindt. Ik redigeer bijvoorbeeld blogs, artikelen, webteksten, lezingen, e-books, trainingsmateriaal en nieuwsbrieven.

Wil jij nu eindelijk echt eens gaan bloggen, maar lukt het je niet je ertoe te zetten? Loop je vast in je excuses, uitstelgedrag en angsten? Wil jij de basis van je blog neerzetten? Kijk dan eens bij deze dienst: Blogcoaching

Vraag een gratis Skypegesprek aan via mijn contactpagina of klik op de groene knop op deze pagina als je vragen hebt of contact wilt. Ik werk voor bestaande klanten die al trajecten hebben doorlopen met strippenkaarten. Ben je een nieuwe klant en wil je hulp bij je site, klik dan hier. Wil je hulp bij je blog, klik dan hier.

Prijzen van mijn strippenkaarten:

5 uur €400,-
3 uur: €250,-

Alle prijzen zijn exclusief btw.

Meer weten? Klik op de groene knop!