Aanbod voor ondernemers

Wat kan ik zoal voor je betekenen:

  • Jou helpen je blogs of nieuwsbrieven te schrijven. Samen schrijven we jou blog of nieuwsbrief. Jij levert jouw idee en ik schrijf voor jou en spar tussendoor met jou of ik op de goede weg ben. Of jij schrijft jouw blog en ik redigeer en/of herschrijf waar nodig.
  • Jou volledig ontzorgen. In een skypegesprek bepalen we de precieze inhoud van jouw ontzorgpakket op maat. Ik kan je teksten corrigeren, denk bijvoorbeeld aan blogs, artikelen, nieuwsbrieven, een e-book, etc. Of ik kan jouw teksten voor jou schrijven: Jij levert de inhoud aan, ik schrijf de teksten voor jou. Deze dienst is ideaal voor ondernemers die denken in beelden, ondernemers met dyslexie of schrijfangst, maar ook voor mensen die hun gedachten niet gestructureerd op papier krijgen. Doordat het pakket op maat is, is ook de prijs op maat. Je betaalt per maand een vast bedrag voor jouw pakket. We houden daarbij via Skype of e-mail contact over je pakket en passen het aan waar nodig.
  • Een tekst redigeren. Ik haal de foutjes uit jouw tekst en zorg dat het een mooie, goed lopende, aansprekende tekst wordt. Ik hecht er veel waarde aan dat jouw woorden en jouw boodschap overeind blijven en blijf schaven tot jij de tekst perfect vindt. Ik redigeer bijvoorbeeld blogs, artikelen, webteksten, lezingen, e-books, trainingsmateriaal en nieuwsbrieven.
  • Een tekst, verhaal of gedicht op maat schrijven. Jij geeft me jouw ideeën, ik schrijf jouw tekst.

Heb je vooral moeite met focus houden en met regelmaat bloggen of nieuwsbrieven versturen? Kijk dan eens bij mijn nieuwe dienst: Blogfocus

Vraag een gratis Skypegesprek aan via mijn contactpagina of klik op de groene knop als je vragen hebt of contact wilt. Ik werk met strippenkaarten van 3 of 5 uur en pakketten die je per maand afsluit.

Prijzen van mijn strippenkaarten

Schrijven/Schrijfhulp/Herschrijven:

3 uur €210,-

5 uur €325,-

Redigeren (hier en daar een foutje verbeteren en kleine stukjes aanpassen):

3 uur €175,-

5 uur €275,-

Voorbeeld prijzen van ‘Ontzorgpakketten’ per maand:

Schrijven/Herschrijven:

€50,- per blog/tekst van maximaal 500 woorden

Voorbeeld: 4 x blog, 1 x lange nieuwsbrief: €300,-

Redigeren (hier en daar een foutje verbeteren en kleine stukjes aanpassen):

€35,- per blog/tekst van maximaal 500 woorden

Voorbeeld: 4 x blog,  1 x lange nieuwsbrief €210,- per maand

Alle prijzen zijn exclusief btw.

 

Meer weten? Klik op de groene knop!