Aanbod voor ondernemers

Wat kan ik zoal voor je betekenen:

  • Jou volledig ontzorgen. In een skypegesprek bepalen we de precieze inhoud van jouw ontzorgpakket op maat. Ik kan je teksten corrigeren, denk bijvoorbeeld aan blogs, artikelen, nieuwsbrieven, een e-book, etc. Of ik kan jouw teksten voor jou schrijven: Jij levert de inhoud aan, ik schrijf de teksten voor jou. Deze dienst is ideaal voor ondernemers die denken in beelden, ondernemers met dyslexie of schrijfangst, maar ook voor mensen die hun gedachten niet gestructureerd op papier krijgen. Doordat het pakket op maat is, is ook de prijs op maat. Je betaalt per maand een vast bedrag voor jouw pakket. We houden daarbij via Skype of e-mail contact over je pakket en passen het aan waar nodig.
  • Een tekst redigeren. Ik haal de foutjes uit jouw tekst en zorg dat het een mooie, goed lopende, aansprekende tekst wordt. Ik hecht er veel waarde aan dat jouw woorden en jouw boodschap overeind blijven en blijf schaven tot jij de tekst perfect vindt. Ik redigeer bijvoorbeeld blogs, artikelen, webteksten, lezingen, e-books, trainingsmateriaal en nieuwsbrieven.
  • Een tekst, verhaal of gedicht op maat schrijven. Jij geeft me jouw ideeën, ik schrijf jouw tekst.

Heb je vooral moeite met focus houden en regelmatig bloggen of nieuwsbrieven versturen? Kijk dan eens bij mijn nieuwe dienst: Blogfocus

Vraag een gratis Skypegesprek aan via mijn contactpagina of mail naar info@schrijvershart.nl als je vragen hebt of contact wilt. Omdat mijn pakketten op maat zijn, is ook de prijs op maat. Deze is opgebouwd uit het volgende:

Voorbeeld prijzen van ‘Ontzorgpakketten’ per maand:

Redigeren:

€35,- per blog/tekst van maximaal 500 woorden

Voorbeeld: 4 x blog,  1 x een artikel van twee kantjes €210,- per maand

Schrijven/Herschrijven:

€50,- per blog/tekst van maximaal 500 woorden

Voorbeeld: 4 x blog, 2 x nieuwsbrief, 1 x artikel €375,- per maand

Ook werk ik met strippenkaarten:

Redigeren:

3 uur €175,-

5 uur €275,-

Schrijven/Schrijfhulp/Herschrijven:

3 uur €210,-

5 uur €325,-

Alle prijzen zijn exclusief btw.