Aanbod voor ondernemers

Wat kan ik zoal voor je betekenen:

  • Jou helpen je blogs of nieuwsbrieven te schrijven. Samen schrijven we jouw blog of nieuwsbrief. Jij levert jouw idee en ik schrijf voor jou en spar tussendoor met jou of ik op de goede weg ben. Of jij schrijft jouw blog en ik redigeer en/of herschrijf waar nodig.
  • De teksten schrijven voor jouw website. Of het nu een bestaande site is die aangepast moet worden, of een site waarvoor alles nog geschreven moet worden, ik help je graag. Ik schrijf met name voor coaches en therapeuten en kan mij inleven in de pijn van, onder andere, hooggevoelige mensen, mensen met teveel stress of in een burn-out, ouders van hooggevoelige kinderen en leerkrachten. Wil je weten of ik de taal van jouw ideale klant spreek? Mail me gerust.
  • Een tekst redigeren. Ik haal de foutjes uit jouw tekst en zorg dat het een mooie, goed lopende, aansprekende tekst wordt. Ik hecht er veel waarde aan dat jouw woorden en jouw boodschap overeind blijven en blijf schaven tot jij de tekst perfect vindt. Ik redigeer bijvoorbeeld blogs, artikelen, webteksten, lezingen, e-books, trainingsmateriaal en nieuwsbrieven.
  • Een tekst, verhaal of gedicht op maat schrijven. Jij geeft me jouw ideeën, ik schrijf jouw tekst.

Heb je vooral moeite met focus houden en met regelmaat bloggen of nieuwsbrieven versturen? Kijk dan eens bij deze dienst: Blogfocus

Vraag een gratis Skypegesprek aan via mijn contactpagina of klik op de groene knop als je vragen hebt of contact wilt. Ik werk met strippenkaarten van 3 of 5 uur en pakketten die je per maand afsluit.

Prijzen van mijn strippenkaarten

Schrijven/Schrijfhulp/Herschrijven:

3 uur €210,-

5 uur €325,-

Redigeren (hier en daar een foutje verbeteren en kleine stukjes aanpassen):

3 uur €175,-

5 uur €275,-

Voorbeeld prijzen van ‘Ontzorgpakketten’ per maand:

Schrijven/Herschrijven:

€50,- per blog/tekst van maximaal 500 woorden

Voorbeeld: 4 x blog, 1 x lange nieuwsbrief: €300,-

Redigeren (hier en daar een foutje verbeteren en kleine stukjes aanpassen):

€35,- per blog/tekst van maximaal 500 woorden

Voorbeeld: 4 x blog,  1 x lange nieuwsbrief €210,- per maand

Alle prijzen zijn exclusief btw.

 

Meer weten? Klik op de groene knop!